Bourdon in het Bos

De editie op 11 juni gaat helaas niet door

Geannuleerd:

Helaas gaat de editie van Bourdon in het bos niet op 11 juni door wegens organisatorische tegenslagen (logistiek, pr). Bedankt voor de interesse. We prikken natuurlijk een nieuwe datum.

oorspronkelijke plan:

Op zondag 11 juni is er weer Bourdon in het Bos. Bij deze activiteit zijn er geen workshops, cursussen of concerten maar deze dag is speciaal voor samenspelen, jammen en sessies. Ook andere instrumenten zijn natuurlijk welkom! Aarzel dan ook niet, meld je direct aan via onderstaand formulier en nodig je vrienden uit om mee te spelen!

Het lijkt ons leuk als alle deelnemers iets lekkers (zoet of hartig) meenemen. We kunnen het eten op een grote tafel uitstallen en er met z‟n allen de hele middag van genieten. Als organisatie zorgen we voor koffie en thee en voor een lekkere kop soep aan het eind van de middag.

Bourdon in het Bos wordt mede mogelijk gemaakt door:

"voor optimale communicatie met de Franse overheden"
tel. 06 17 92 61 17

Repertoire

Tijdens het samenspelen kan er natuurlijk van alles gebeuren. Iedereen kan een melodie inzetten. Maar vooraf sturen we bladmuziek zodat er in iedergeval wat gemeenschappelijk repertoire is.

Repertoire
- Pour qouy
- Monferrino
- Adèle Blanc Sec
- Wals voor Polle
- Kadril van Mechelen
- Sous ta fenêtre (Het klopt dat de partij voor de trekzak in een andere toonsoort staat dan de partij voor de draailier en doedelzak. We spelen de partijen afwisselend)
- Une demi seconde.
- Branle des Cheveaux
- Il est bien temps
- Lucy
- Bourree du Secrétaire (ook in mp3 of midi)
- Marguerite
- Panic at the cafe polka
- Tes jolies patins blancs

Locatie

Deze dag vindt plaats bij het gebouw van Scoutinggroep Kon-Tiki dat midden in in het Speulder- en Sprielderbos bij Putten staat. Mocht het slecht weer zijn, dan biedt dit gebouw voldoende ruimte om in kleinere en grotere groepen samen te spelen.
Het adres is:
Garderenseweg 144-B
3881 NC Putten

Met het openbaar vervoer is deze locatie ook goed te bereiken: neem vanaf station Putten buslijn 107 (richting Ede). Stap uit bij Bushalte School Schovenhorst. Zie ook de actuele tijden op OV9292.nl.


Grotere kaart weergeven


Aanmelden Bourdon in het Bos

Graag ontvangen we vooraf de aanmeldingen zodat we het repertoire alvast naar iedereen kunnen sturen. Maar als mensen spontaan op de dag zelf besluiten om mee te gaan naar Bourdon in het Bos, dan is dat natuurlijk erg gezellig.

Voor deelname aan Bourdon in het Bos vragen we een bijdrage van 5 euro. We verzoeken dit bedrag op 29 mei contant te voldoen.

Voor vragen, neem contact op met Angelique van den Brand.