Evaluatie zaterdagcursus 2012-2013 Zeist


Onder de deelnemers en docenten van de zaterdagcursus hebben we een evaluatieformulier verspreid. Uit deze vragenlijst kwamen enkele opbeurende maar ook opmerkelijke resultaten die we zeker ter inspiratie voor volgende workshops kunnen gebruiken. Daarnaast roept het evaluatierapport een aantal vragen op die we als input voor de docentendag kunnen gebruiken.

De workshops zijn gemiddeld met een 8 beoordeeld. In open antwoorden prijzen de deelnemers de rust en geduld van docenten om het nog eens uit te leggen en het talent om in te springen op niveauverschillen. Dat stemt tevreden, maar we kunnen nog dingen verbeteren:
Zo hadden we bij de in te halen lessen iets meer het voortouw mogen nemen. En ons viel het aantal uren wat tegen dat aan het huiswerk besteed is. Hoe kunnen we stimuleren dat er meer tijd aan het huiswerk word besteed? We hebben overigens alleen naar het huiswerk gevraagd, niet naar hoeveel uur er in totaal muziek gemaakt wordt.

Meer weten over wat jullie er van vonden? De volledige evaluatie is te lezen op onze website te downloaden
>>>download volledige rapport.
Inmiddels staan op onze site de eerste foto's.

Mocht je na aanleiding van deze vragenlijst of van het weekend behoefte hebben om van gedachten te wisselen met het bestuur, neem dan contact op met onze voorzitter.


Volgende data

We hopen jullie natuurlijk weer te zien op:

zaterdag 5 oktober 2013: Workshopdag in Zeist. Met workshops voor beginners en gevorderden
november 2013 - 2014: Zaterdagmiddagcursus in Zeist. Eenmaal per maand een dag cursus in Zeist.
12 en 13 april 2014: Workshopweekend in Sint-Michielsgestel